Ral·li 2000 Viratges 2012

Sota un cel que amenaçava pluja es va disputar l’última prova calendada de ral·lis a Catalunya, la 52a edició del Ral·li 2000 Viratges, degà del campionat català de l’especialitat.
Organitzat per l’Escuderia Biela Club Manresa, aquesta edició puntuava per al català de ral·lis absolut i també per a l’Open de Catalunya de Ral·lis, a més de les copes RECOSAP i trofeus Volant Racc, Michelin Challenge i Challenge Hankook, i també, com va sent habitual , per al campionat de Catalunya de Regularitat Sport.

L’organització va disposar un bon recorregut dividit en dues etapes, una al matí amb tres trams (Lloberola, Hostal Nou i Aleny) a disputar dues vegades, i una altra a la tarda amb dos trams (Granera i Talamanca) a disputar també dues vegades, encara que aquests ja de nit. 66 equips es donaven cita a la sortida del ral·li, si bé només 39 podrien disputar la totalitat del recorregut, ja que els participants de l’Open només realitzen la primera etapa.

Els títols decidits. Josep Mª Membrado I Miquel Prat campions.

El títol de campió de Catalunya de Ral·lis se’l va adjudicar, una vegada mes i van set, Josep M. Membrado i el seu Mitsubishi Evo X, amb la segona plaça obtinguda en aquest ral·li ha tingut mes que suficient per aconseguir el seu objectiu, a més, el seu copilot Josep Ramon Ribolleda també ha aconseguit aquest guardó d’entre els navegants.
Miquel Prat, per la seva banda, ha aconseguit el títol del Volant Racc amb una meritòria primera plaça en aquest últim ral·li puntuable, no sense comentar abans la gran “baralla” que van tenir durant tot el Ral·li amb Joel Guerrero, subcampió al final. La mala sort es va acarnissar amb Jordi Salinas, que només li valia la victòria, però una badada en un tram i el posterior error en un enllaç, els van deixar fora de la lluita pel títol, alçant-se en l’últim graó del podi del campionat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s