Ral·li Plà d’Urgell 2012

Sota un temps canviant, amb sol, vent i fins i tot pluja al final de la jornada, es va disputar la tercera edició del Ral·li de Terra Pla d’Urgell, segona prova puntuable pel català de ral·lis de terra. L’organització, a càrrec de l’Escuderia Mollerussa, va disposar dos trams a repetir 3 vegades cada un.

Nani Roma, i van dos.

Una altra vegada el pilot ‘dakarià’ s’ha tornat a imposar en un ral·li de terra a Catalunya amb el seu inseparable Mitsubishi Colt, després de la seva victòria en el passat rallysprint Les Corbes.I és que Nani Roma té un ritme difícil d’aconseguir pels seus oponents, i per si fos poc cal sumar la ràpida baixa per sortida de pista de Joan Vinyes en el segon tram, després de marcar l’scratx en el primer, i l’abandonament d’un altre aspirant al campionat com és Carles Llinas en la mateixa cronometrada.

La sorpresa va saltar amb un desconegut per les nostres contrades, Ramon Ferreyros, copilotat per Diego Vallejo, que amb un Ford Fiesta RS i una conducció d’allò més agressiva i eficaç s’han pujat fins a la segona posició scratch a només 2 segons de Roma, disputant al pilot català una brava lluita. Nani ha guanyat dos trams i Ferreyros els altres dos. Ja més endarrerit Josep Mª Membrado aconseguia la tercera posició final, assegurant uns valuosos punts cara al campionat.

Volant RACC, Guerrero vs Salinas

Quant als pilots del Volant Racc Mavisa, citar la lluita durant tota la jornada entre Joel Guerrero i Jordi salinas, decantant al final pel primer per escassos 6 segons de diferència, en tercera posició es va classificar Miquel Prat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s