Rally Legend La Llana 2013

Organitzat per l’activa Escuderia Motor Club Sabadell es va disputar la primera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Regularitat, amb les seves diferents categories, a més amb l’al·licient de ser la primera vegada, i com a “prova-pilot”, que es realitza un rally tipus Legend en terres catalanes, reservat per a vehicles amb més de 20 anys d’antiguitat però amb les mesures de seguretat actuals per afrontar el recorregut contra el crono, en tots els casos, amb carretera tancada al trànsit.

En l’esportiu, Martinez guanya in extremis el legend-CAT.

Dia típicament primaveral esperava als pilots al bonic recorregut per la zona entre Terrassa i Olesa de Montserrat, amb trams tan típics i mítics com Rellinars, Vacarisses, Viladecavalls, el Suru …, la pluja intermitent li va donar més suspens, si és possible, al recorregut, arribant a incomodar més d’un participant, sobretot als pilots amb vehicles de propulsió.

Si bé els que més scratch van obtenir durant el ral·li van ser la parella Martínez / Larrosa (BMW M3), amb cinc, aquests només es van imposar per 8 segons a la parella Solà / Izquierdo que amb el seu habitual Ford Sierra Cosworth van demostrar una gran regularitat durant tot el ral·li. Tercers es van col·locar la parella Carrasco / Tirado (Clio 16s) amb només vuit dècimes d’avantatge sobre Teixido / Dieguez (BMW 320).

La sensació la va protagonitzar Lluís Roqué amb el seu Fiat Uno Turbo, aconseguint un scratch i lluitant durant tot el ral·li amb Martínez i Solà fins que una inoportuna avaria el va forçar a l’abandó.

La regularitat per Marti / Datsira

La parella del Golf GTI va ser la més regular en la classificació reservada als participants en Regularitat Sport. Segons es van classificar Pou / Vila amb el seu impecable Lancia Delta i tercers Ribera / Fernandez amb el Porsche 911 S.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s