Pujada Sant Feliu de Codines 2014

La temporada de muntanya va finalitzar amb la ràpida ascensió a Sant Feliu de Codines. Si bé els títols ja estaven adjudicats ningú es va voler perdre una ja clàssica de la muntanya catalana.
Sota un cel encapotat que va amenaçar pluja durant la matinal, encara que aquesta no es va produir, es van presentar els habituals del campionat.
La prova, organitzada per l’escuderia Vall del Tenes Sant Feliu, constava de les habituals dues pujades d’entrenament per donar pas a les dues de carrera als una mica més de 4 quilòmetres de recorregut, puntuant el millor registre d’aquestes últimes.

En CM l’agradable sorpresa la va protagonitzar Gerard de la Casa, campió ja en turismes, en participar amb un Silver car S2 de l’equip MT Racing. Si bé les seves ascensions van ser de menys a més, la manca d’acoblament a la muntura no li va permetre brillar com fa amb el seu habitual Cordoba WRC. L’andorrà va acabar en cinquena posició.

Amb el títol ja decidit a favor de Jordi Galofré i el seu Speed Car, Francesc Munné (Demmon Car) no va voler desaprofitar l’ ocasió per acabar una temporada discreta amb una victòria final, l’única de tota la temporada, aconseguint d’aquesta manera el subcampionat. Només 139 mil·lèsimes van separar als dos pilots, donant mostra, un cop més, del atapeït de les classificacions en les pujades catalanes. En tercera posició el forà Juan Antonio Castillo va fer unes magnífiques ascensions perdent només una mica més d’un segon
sobre el vencedor.

Amb la fugida de Gerard de la Casa als CM, Joan Salvans (BMW M3) va fer valer la seva condició de favorit i va aconseguir alçar-se amb la victòria en carrossats, primera de la temporada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s